Ben jij klaar om te groeien?

Wat als…

Je weet wat je wilt in je leven, en daarnaar durft te handelen
Je volledig jezelf kunt zijn
Je je energiek en enthousiast voelt over je leven en hoe je daar invulling aan geeft
Jouw enthousiasme afstraalt op anderen en je hen inspireert met jouw positieve instelling
Je gewoon gelukkig bent…

Dat zou toch geweldig zijn? Niet alleen voor jou, ook voor de mensen om je heen. In een individueel coachtraject zijn dit zaken waar je aan gaat werken. De trajecten zijn geschikt voor mensen die meer willen genieten van hun dagelijks leven. Mensen die nu vastlopen in hun werk, geen of te weinig energie halen uit de dingen die ze doen. Mensen bij wie af en toe de vraag de kop opsteekt of dit nu alles is wat het leven hen te bieden heeft. Die vraag is al een signaal op zich; er zit voor jou meer in het vat. Durf jij daarnaar op zoek te gaan?

Tijdens de gesprekken word je behoorlijk met jezelf geconfronteerd, maar je zult zien dat je er uiteindelijk vele malen sterker uitkomt, als jouw diepste zelf. Zo’n traject kan behoorlijk intensief zijn. Maar hoe mooi is het als je straks weet wie je werkelijk bent? Vanuit die basis haal je meer energie uit de dingen die je doet en word je gelukkiger, zowel in je privéleven als in je werk.

Wat verwacht ik als coach van jou?

Het is aan mij als coach om de juiste vragen te stellen, heel goed te luisteren en door te pakken op het moment dat jij het even niet meer weet. Maar het échte werk, daar lever jij een heel belangrijk aandeel aan. Ik verwacht van jou:

  • Dat je je inzet
  • Dat je doorzet

Doe je dat, en ga je vol voor dit traject? Dan garandeer ik jou een prachtige kennismaking met jezelf.

Waarom dit coachtraject?

Omdat er zoveel te winnen valt… Een beter, meer realistisch beeld van wie je bent. Bewustzijn van wat jíj belangrijk vindt in het leven. Geluk in je leven. Geluk in je werk. Ontspanning. Plezier in de dingen die je doet. Tevredenheid met wat je hebt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien moet je je afvragen: wat heb ik te verliezen?

Ben jij er klaar voor jouw leven eindelijk die wending te geven die het nodig heeft? Neem dan contact met me op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken hierin waarnaar je op zoek bent, en of ik de juiste coach voor je ben. Ook als je al weet wie je bent, wat je wilt in het leven en gewoon behoefte hebt aan een periodieke check up ben je bij Stepping Up aan het goede adres. Een incidenteel gesprek waarin je toetst of je nog het juiste pad bewandelt kan ontzettend veel inzichten geven. Ik hoor graag van je!

Wil je met je hele team aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Kijk daarvoor bij mijn workshops.