Leuk je te ontmoeten! Ik droom van een mooiere wereld. Een wereld waarin mensen elkaar helpen groeien, elkaar inspireren met positiviteit en vertrouwen. En daar draag ik graag een flinke steen aan bij. 

Coaching doe ik vanuit mijn hart

Veel mensen denken dat je werkt om te leven, en dat het leven nu eenmaal niet gewoon ‘leuk’ kan zijn. Ik geloof daar niet in. Ooit had ik zelf een baan waarvan ik wist: dit is niet wat ik de rest van mijn leven wil doen en voelde dat ik niet leefde zoals ik was, niet deed wat mij gelukkig maakte. Maar ja, wat doe je dan? Het leven is écht te kort om niet gelukkig te zijn, dus het zo houden was voor mij geen optie. Ik besloot de sprong te wagen en ging op onderzoek uit: waar word ik wél blij van?  

Ik ontdekte – met de hulp van een goede coach – dat mijn kracht en passie liggen in het echt zíen van mensen; wat drijft iemand, waar wordt iemand gelukkig van, waar komt iemand ’s ochtends zijn bed voor uit? Ik weet immers uit ervaring hoe het is om niet optimaal te (kunnen) genieten van wat je doet en wist dus ook hoe belangrijk het is om hier inzicht in te hebben. Altijd al bezig met wat mensen drijft was het voor mij een logische stap om anderen op dat gebied te gaan helpen. Ik ben een coach opleiding gaan doen, startte mijn eigen praktijk. Daarna deed ik nog een certificeringstraject en aanvullende opleidingen tot Kerntalentenanalist en Voice Dialogue expert, en ik ben nu gelukkiger dan ooit. Als je meer wilt weten over waarom ik doe wat ik doe, luister dan deze aflevering van de Inner Beauty Podcast op Spotify.

Ik ben natuurlijk niet alleen maar aan het werk. Ik ben ook mama van twee zoons en een dochter, getrouwd, verzorger van twee katten, gepassioneerd tuinvrouw, kok, zangeres, sporter, lezer, puzzelaar, een sociaal dier en levensgenieter.  

Wat heb ik jou te bieden?

Een stevige spiegel. Waarin je jezelf terug ziet op een eerlijke, respectvolle manier. Omdat ik mijn missie heel serieus neem maak ik regelmatig korte vlogs, waarin ik inzichten deel, en je iets geef om over na te denken. Kort en krachtig. Een mooie, laagdrempelige manier om je een duwtje in de rug te geven en meer met jezelf in contact te brengen. Nieuwsgierig? Bekijk mijn vlogs hier. Dan kun je me gelijk nog een beetje beter leren kennen. 

In jezelf investeren en een coach inschakelen vereist moed, dat weet ik. En het is spannend. Maar hoe heerlijk zou het zijn als jij elke dag opstaat en dan ook écht zin hebt in je dag? Niet alleen in het weekend of de vakantie? 

Juist. Het is tijd om te kiezen. Neem contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen. 

Het goede doel: JustDiggit

JustDiggit

Omdat ik me realiseer dat de wereld nog veel meer nodig heeft dan alleen verbinding en heel gelukkige mensen lever ik ook op een andere manier graag een bijdrage; ik geloof erin dat we samen verantwoordelijk zijn voor het mooier maken van de wereld. Door voor onszelf te zorgen, én voor de aarde. Van de opbrengst van elk coachtraject en iedere kerntalentenanalyse gaat daarom €50,00 naar  JustDiggit. Deze organisatie maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan op www.justdiggit.org