Ik droom van een mooiere wereld. Een wereld waarin mensen elkaar helpen groeien, elkaar inspireren met positiviteit en vertrouwen. En daar draag ik graag een flinke steen aan bij. 

Coaching is mijn talent

Veel mensen denken dat je werkt om te leven, maar ik geloof daar niet in. Ooit had ik zelf een baan waarvan ik wist: dit is niet wat ik de rest van mijn leven wil doen. Maar ja, wat doe je dan? Ik besloot het risico te nemen te onderzoeken waar ik wél blij van werd. Want ongelukkig zijn in je werk werkt door in de rest van je leven. En het leven is te kort om niet gelukkig te zijn. 

Ik ontdekte – met de hulp van een goede coach – dat mijn kracht en passie liggen in het echt zíen van mensen; wat drijft iemand, waar wordt iemand gelukkig van, waar komt iemand ’s ochtends zijn bed voor uit? Een groot deel van je leven bestaat uit je werk. Dan kun je maar beter iets doen wat je leuk vindt, wat echt bij je past. Ik weet uit ervaring hoe het is om niet optimaal te (kunnen) genieten van wat je doet. Altijd al bezig met wat mensen drijft was het voor mij een logische stap om anderen op dat gebied te gaan helpen. Ik ben een coach opleiding gaan doen, startte mijn eigen praktijk. Daarna deed ik nog een certificeringstraject en aanvullende opleidingen tot Kerntalentenanalist en Voice Dialogue, en ik ben nu gelukkiger dan ooit. 

Wat heb ik jou te bieden?

Omdat ik mijn missie heel serieus neem maak ik regelmatig korte vlogs, waarin ik inzichten deel, en je iets geef om over na te denken. Kort en krachtig. Een mooie, laagdrempelige manier om je een duwtje in de rug te geven en meer met jezelf in contact te brengen. Nieuwsgierig? Bekijk mijn vlogs hier. Dan kun je me gelijk nog een beetje beter leren kennen. 

In jezelf investeren en een coach inschakelen vereist moed, dat weet ik. En het is spannend. Maar hoe heerlijk zou het zijn als jij elke dag opstaat en dan ook écht zin hebt in je dag? Niet alleen in het weekend of de vakantie? 

Juist. Het is tijd om te kiezen. Neem contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen. 

Het goede doel: JustDiggit

Omdat ik me realiseer dat de wereld nog veel meer nodig heeft dan alleen verbinding en heel gelukkige mensen lever ik ook op een andere manier graag een bijdrage; van de opbrengst van elk coachtraject gaat €50,00 naar  JustDiggit. Deze organisatie maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Dig. Green. Cool. Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan op www.justdiggit.org. Dit is The Decade of Doing.