Coachtrajecten en workshops

Diensten

In mijn individuele coachtrajecten en workshops* houd ik je een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn. Maar… het is voor een goed doel: het ontdekken van jouw ware ik. 

De individuele coachtrajecten zijn geschikt voor mensen die meer willen genieten van hun dagelijks leven. Mensen die nu vastlopen in hun werk, geen of te weinig energie halen uit de dingen die ze doen. Mensen bij wie af en toe de vraag de kop opsteekt of dit nu alles is. 

We duiken diep in de materie:

·       Waarom doe jij wat je doet?
·       Ben jij wie je wilt zijn?
·       Ben je gelukkig? En zo nee, wat kun en wil je daaraan doen?

Tijdens de coaching geef ik je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

·       Hoe en wat verander je?
·       Welke stappen kun je dan zetten?

De workshops worden intern bij bedrijven gegeven om medewerkers meer inzicht te geven in zichzelf. Medewerkers die weten wat ze willen en kunnen zijn gemotiveerder en werken effectiever. De workshops zijn ook uitermate geschikt voor netwerkbijeenkomsten.

Meer weten over alle mogelijkheden? Klik op één van de tabs bovenaan, of neem contact met me op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*bovenstaande workshops zijn voorbeelden. Ik maak ze ook op maat, speciaal ingericht op de behoeften van jouw bedrijf. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.