Een andere manier van kijken naar je situatie, kan je meer geluk opleveren.

Workshop: reset your mindset

Hoe je ergens naar kijkt, bepaalt wat je ziet. Diverse optische illusies (die je overal op internet kunt vinden) zijn daar het bewijs van. En sta je samen met een vriend voor een abstract schilderij, dan kan het zijn dat hij er heel iets anders in ziet dan jij. Maar… hoe zit dat dan met je werk? Daar geldt hetzelfde principe. Als je focust op één ding verlies je de rest uit het oog. Een andere manier van kijken naar je situatie, kan je soms meer geluk én succes opleveren. Maar… hoe pak je dat aan? In deze workshop leer je over je mindset en hoe je die reset. 

De manier waarop jij je werk bekijkt, heeft gevolgen voor hoe je met je werk omgaat en hoe je het ervaart. Heb jij een leuke baan? Dat kán een gewetensvraag zijn. Is je antwoord 'nee', wat kun je dan doen om je werk leuker te maken? Hoe creëer jij je eigen droombaan? Surprise: it’s all in the mindset. Wie ben jij, waar wil wil je naartoe en wat heb je nodig om dat te bereiken? John Lennon zei:

‘Life is what happens while you are busy making other plans’

John had helemaal gelijk. En toch daag ik je uit het heft in eigen hand te nemen en het volgende tot je lijfspreuk te maken: 

‘Life is what YOU make happen if you get busy and make a plan’ 

Je hebt meer invloed op je leven dan je denkt. Laat mij je helpen je mindset te veranderen, doen wat nodig is om (nog) gelukkiger in je werk te worden en te worden wie je wilt zijn.