Spreker op jouw event

Organiseer je een evenement en ben je nog op zoek naar een inspirerende spreker? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik behandel onderwerpen als kwetsbaarheid, het herkennen van je eigen talenten, voorkomen van een burn-out en plezier in je leven. Mijn verhaal zet jouw deelnemers aan het denken.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op

Workshops

Ik geef workshops over onderwerpen als motivatie, zelfkennis, kwetsbaarheid en verbinding. Een workshop tijdens een teambuildingsessie kan net dat verschil maken waar je naar op zoek bent. Door deel te nemen aan een workshop van Stepping Up krijgen medewerkers meer inzicht in zichzelf, en medewerkers die weten wat ze willen en kunnen zijn gemotiveerder en werken effectiever.

Voorbeelden:

Workshop: Your Big Why

Weten waaróm je iets doet, dat is essentieel bij het bepalen van je eigen geluk. Veel mensen raken die big why in de loop van hun leven kwijt. Ze hebben (door henzelf?) opgelegde denkpatronen, durven soms nog wel te dromen, maar die dromen ook volgen, dat blijkt een stuk ingewikkelder. Want wat als…

Dit is waar deze workshop op ingaat. Als wat je doet in lijn is met jouw ‘waarom’, treed je de wereld nieuwsgierig tegemoet, handel je niet langer met angst maar met plezier en laat je je niet langer tegenhouden door de angst om te vallen. Zo kun je alles uit je leven halen wat erin zit.

Workshop: Reset je mindset

Hoe je ergens naar kijkt, bepaalt wat je ziet. Sta je samen met een vriend voor een abstract schilderij, dan kan het zijn dat hij er heel iets anders in ziet dan jij. In het werk geldt hetzelfde principe. Als je focust op één ding verlies je de rest uit het oog. Een andere manier van kijken naar je situatie, kan je soms meer geluk én succes opleveren. Maar… hoe pak je dat aan? In deze workshop leer je over je mindset en hoe je die kunt opfrissen.

Maatwerk

Liever even sparren over een workshop die nog beter past jouw bijeenkomst? Dat kan natuurlijk ook.

De workshops zijn ook uitermate geschikt voor netwerkbijeenkomsten. Wil je weten of ik ook voor jouw bijeenkomst iets kan betekenen? Neem dan contact met me op.