Als kind speelde ik veel met poppen. Ik runde een fictief winkeltje. Ik liep altijd rond met een boek in mijn hand. Ik verzorgde mijn plantjes alsof ook mijn leven er vanaf hing. Ik praatte met de hond.

Allemaal zaken die iets zeggen over mijn Kerntalenten. Talenten die ik bij mijn geboorte heb meegekregen en in de loop van mijn leven meer of minder ruimte hebben gekregen om tot ontwikkeling te komen.

Als je weet welke talenten jij bij je draagt wordt het makkelijker het juiste werk te vinden en te doen wat bij je past. Dat is prachtig als je aan het begin van je loopbaan staat of zelfs nog aan een studie moet beginnen, maar ook later in je carrière, als je al veel ervaring hebt en je je afvraagt of je nog wel op de goede plek zit.

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een compleet eigen combinatie van sterke, halve en kleine Kerntalenten (23 in totaal), die ook weer allemaal effect hebben op elkaar. Iemand die precies hetzelfde in elkaar zit als jij zul je niet snel tegenkomen. Welke activiteiten geven jou energie? Waarop loop je leeg? In een kortlopend traject ontdekken we wie jij écht bent.

Een kerntalentenanalyse bestaat uit verschillende delen;

  • Na het invullen van een online vragenlijst bespreken we in een eerste gesprek jouw kindertijd. Op basis hiervan maak ik de analyse.
  • In een tweede gesprek geef ik je feedback en ontdek jij welke Kerntalenten jij in je hebt, en wat ze concreet voor jou betekenen.
    Je ontvangt hierna een verslag waarin alles nog eens duidelijk uiteen wordt gezet.
  • Hierna volgt nog een nabespreking, waarin je de eventuele vragen die het verslag heeft opgeroepen kunt stellen en een en ander nog eens kan worden verduidelijkt.

De kosten: €949,- (excl. 21% BTW)

Geïnteresseerd? Vraag direct een Kerntalentenanalyse aan.