Jouw speelgedrag zegt veel over jouw kerntalenten

Ook dit is veelzeggend...Als kind speelde ik veel met poppen. Ik runde een fictief winkeltje, liep altijd rond met een boek in mijn hand. Ik verzorgde mijn plantjes alsof ook mijn leven er vanaf hing en praatte met de hond. Allemaal zaken die iets zeggen over mijn kerntalenten. Dat zijn talenten die ik bij mijn geboorte heb meegekregen en in de loop van mijn leven meer of minder ruimte hebben gekregen om tot ontwikkeling te komen.

Als je weet welke kerntalenten jij bij je draagt wordt het makkelijker te doen wat bij je past, te leven zoals jij bent. Dan weet je hoe het komt dat je soms volledig bent uitgeblust na een weekend met vriendinnen, en waarom je weliswaar veel plezier hebt met je collega’s, maar toch het gevoel hebt dat er iets ontbreekt. Past het wel bij jou, de spelletjesavonden met vrienden? Is het echt een goed idee om elke lunchpauze met een groepje te gaan wandelen of kun je je misschien beter even terugtrekken? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in een kerntalentenanalyse. Die gaat dus over veel meer dan alleen de vraag of je werk wel bij je past. Die gaat over jouw kern, over wie jij ten diepste bent.

Wat zijn jouw kerntalenten?

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een compleet eigen combinatie van sterke, halve en kleine kerntalenten (23 in totaal), die ook weer allemaal effect hebben op elkaar. Iemand die precies hetzelfde in elkaar zit als jij zul je niet snel tegenkomen. Jij bent dus uniek. Welke activiteiten geven jou energie? Waarop loop je leeg? In een kortlopend traject ontdekken we wie jij écht bent.

Wat gaan we doen?

Een kerntalentenanalyse bestaat uit verschillende delen;

  • Na het invullen van een online vragenlijst bespreken we in een eerste gesprek jouw kindertijd en geef ik je op basis daarvan feedback op je kerntalenten en wat die in grote lijnen voor jou betekenen.
  • Je ontvangt hierna een verslag waarin alles nog eens duidelijk uiteen wordt gezet.
  • In een tweede gesprek gaan we wat dieper in op de inhoud van het verslag en hoe jouw kerntalenten zich in jouw leven, in het verleden, het heden en de toekomst manifesteren. Hier kun je ook de vragen stellen die het eerste gesprek en het verslag eventueel hebben opgeroepen.
  • Na enkele weken volgt nog een eindgesprek, waarin we eventuele vervolgstappen bespreken en het proces evalueren.

De kosten: €949,- (excl. 21% BTW)

Geïnteresseerd? Vraag direct een Kerntalentenanalyse aan.

Stepping Up coaching en Kerntalentenanalyse Leidenwww.coretalents.com Kerntalentenanalyse