Ik besloot de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk. 

Inner beauty expert

Ik droom van een mooiere wereld. Een wereld waarin mensen elkaar helpen groeien, elkaar inspireren met positiviteit en vertrouwen. Daar draag ik graag een flinke steen aan bij. 

Veel mensen denken dat je werkt om te leven. Ik geloof daar niet in. Ooit had ik zelf een baan waarvan ik wist: dit is niet wat ik de rest van mijn leven wil doen. Maar ja, wat doe je dan? Ik besloot het risico te nemen te onderzoeken waar ik wél blij van werd. Want ongelukkig zijn in je werk werkt door in de rest van je leven. En het leven is te kort om niet gelukkig te zijn. 

Ik ontdekte - met de hulp van een goede coach - dat mijn kracht en passie liggen in het echt zíen van mensen; wat drijft iemand, waar wordt iemand gelukkig van, waar komt iemand ’s ochtends zijn bed voor uit? Een groot deel van je leven bestaat uit je werk. Ik weet uit ervaring hoe het is om niet optimaal te (kunnen) genieten van wat je doet, en het was voor mij een logische stap om anderen op dat gebied te gaan helpen. Ik ben een coach opleiding gaan doen en ben nu gelukkiger dan ooit.  

In jezelf investeren en een coach inschakelen vereist moed, weet ik. En het is spannend. Maar hoe heerlijk zou het zijn als jij elke dag opstaat en dan ook écht zin hebt in je dag? Niet alleen in het weekend of de vakantie? 

Juist. Het is tijd om te kiezen.